Een Serre is leverbaar in vele vormen en maten. Het Serre dak bestaat uit gepoedercoate thermischonderbroken Aluminium profielen, die leverbaar zijn in alle RAL kleuren. De dakprofielen zijn ook leverbaar als volgeschuimde profielen voor een nog hogere isolatiewaarde.

Als dakbeglazing kan worden gekozen voor 32 mm dikke Polycarbonaat platen of isolerend veiligheidsglas. De onderzijde van het dak kan worden voorzien van halogeen of LED verlichting. De elementen bestaan uit kunststof of aluminium. Voor Serre zonwering en beluchting zijn er diverse opties, vraag naar de mogelijkheden.

Terrasoverkapping

Een Terrasoverkapping is tevens leverbaar in vele vormen en maten. Het dak is evenals bij een Serre leverbaar in gepoedercoate profielen en in alle RAL kleuren. Wilt u liever een dak van hout, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij leveren zowel een compleet dak als aluminium profielen voor op bestaande dakconstructies. Als dakbeglazing kan worden gekozen voor 16 mm dikke Polycarbonaat platen of veiligheidsglas. De onderzijde van het dak kan worden voorzien van halogeen of LED verlichting.

Voorbeeld is de Optima Veranda met klassieke goot

 

optima verandaoptima veranda 2optima veranda spie

optima veranda zadeldak

 


Ter Apelerstraat 18
9551 XK Sellingen

0599-322726
06-43059733

info@montagebouwlaude.nl

Volg ons op Facebook!

Click to login
Sluiten
Wachtwoord Vergeten